Kedves Szülők! Kedves Diákok! – SZSZC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Technikum és Szakképző Iskola

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Van egy középiskola, nem is olyan messze, ami kicsit más, mint a többi. Mindig gondolunk arra, hogy…

 

A szülők óvó karjai alatt felnövekednek a gyermekeik, akik eközben egy másik közösséghez, az iskolához is kötődnek. Itt töltik napjaik nagy részét, itt tanulják meg az élet mesterfogásait. Az iskola a család meghosszabbítása, a család kiterjesztése. Nem csak szigort, következetességet, rendet, hanem szeretetet, nyugalmat, támogatást is kell sugároznia.

A Brassaiban ilyen iskolára törekszünk. Azon dolgozunk, hogy diákjaink jól, komfortosan érezzék magukat, ahol a tanulás, ismeretszerzés nem kín, hanem egy olyan lehetőség, amely a jövőt biztosítja. Mi szeretjük jól érezni magunkat. Rengeteget vagyunk együtt az órákon kívül is (ha nincs járvány). A hagyományos középiskolai rendezvényeken kívül van itt Halloween, Szakmák Éjszakája, Mikulás, Gyermeknap, Szakmatábor stb.

Saját rap-himnuszunk is van:

Nálunk minden kilencedikes diák ösztöndíjat kap!

Sikeresek, tehetséges diákjaink is, országos szakmai, közismereti és sport versenyeken állnak a dobogón vagy érnek el értékes helyezéseket.

Ha baj van, akkor is segítünk diákjainknak. A járvány alatt mindenki segítő kezet és ha kellett eszközöket kapott az oktatáshoz. Minden végzős diákunk sikeres szakmai vizsgát és az érettségiző osztályokban sikeres érettségit tett. Szoros kapcsolatokat ápolunk a környék egyetemeivel, ahol végzett technikusaink továbbtanulhatnak.

Kedves Diákok!

Várunk az SzSzC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Technikum és Szakképző Iskolába! Jelentkezzetek hozzánk bátran! További információkat honlapunkról (https://brassai.info/) és az itt végzett vagy aktív diákjainktól kaphattok.

Jó egészséget!

Jakab Dénes igazgató és kollégái

Betűméret
Kontraszt mód